Over ons

Copa Coffee is een totaalleverancier gespecialiseerd in verse bonenkoffie en verse thee, alles is verantwoord geproduceerd.

Wij melangeren en branden onze koffiesoorten in onze eigen branderij, hierdoor kunnen wij unieke smaken leveren indien gewenst.

Al onze verse theeën bevatten, naast echte theeblaadjes, echte stukjes fruit en kruiden. Onze verpakkingen, zowel de koffieverpakking als de verse theezakjes, zijn biologisch afbreekbaar.

Vanuit onze koffiebranderij leveren wij verse koffiebonen en gemalen koffie, aan consumenten via onze webwinkel. Ook zakelijke en afnemers kunnen bij ons terecht voor onze verse koffiebonen of voor complete koffieconcepten. Daarnaast leveren wij ook in private-label vorm waarbij wij door onze kleinschaligheid snel en flexibel kunnen inspringen op verzoeken vanuit de markt.

Een van onze eigenaren heeft inmiddels 28 jaar ervaring in de koffiebranche, hierop hebben we ons assortiment koffiebonen, verse thee en het machinepark samengesteld wat betrouwbaar is en betaalbaar.

Onze branderij bevindt zich in Oirschot en daar werken wij met veel liefde en plezier met een team van toegewijde mensen dagelijks aan het inkopen, branden en verpakken van de lekkerste verse koffie.

Als koffiebranderij hechten wij zeer veel waarde aan verantwoorde, duurzame aanbouw in de koffieproducerende landen. Wij beseffen als geen ander dat wij afhankelijk zijn van de kwaliteit van de groene koffie.

Dit is dan ook de reden dat wij doorlopend op zoek zijn naar de allerbeste koffiebonen die met aandacht en passie verbouwd zijn onder de best mogelijke omstandigheden voor zowel mens als milieu.

Ons machineleveranciers bestaan uit gerenommeerde bedrijven (Etna, Expobar en Nivona), die net als wij het belang van de klanten centraal stellen, wij werken met diverse serviceoplossingen, waarbij de constante kwaliteit van de koffie en thee primair is.

Extra aanbod binnen ons bedrijf is het geven van Barista en koffie trainingen, onze eigen Barista verzorgt de trainingen en na deze training in onze showroom kunnen uw medewerkers de perfecte koffievariaties serveren bij uw eigen locatie.

Wilt u graag meer weten omtrent de mogelijkheden om uw koffie en thee voorziening te verbeteren? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend gesprek te voeren, u zult positief verrast zijn over de prijs kwaliteit verhoudingen.